Eurovegas, el problema no pot ser la solució.


Des del Grup Local SEO Barcelona estem en contra del projecte que pretén sepultar un dels pocs oasis de biodiversitat i natura que ens queda a l’entorn de Barcelona i la seva àrea metropolitana. No oblidem que el Delta del Llobregat està protegit pels seus valors naturals.
Però és que no volem Eurovegas ni aquí ni a Madrid, ni enlloc.

Estem convençuts que l’actual crisi i l’índex d’atur que patim són conseqüència directa del model de desenvolupament econòmic i social que prima el benefici ràpid del capital i la esclavitud de la classe treballadora, en el que es basa Eurovegas.

L’anomenat Eurovegas és un model que ja ha fracassat i no servirà més que per augmentar en un futur els greus problemes de la societat i la desigualtat entre persones.
La solució no ha de venir de fóra, i som nosaltres amb la nostra actitud els que hem de sortir d’aquesta situació de fallida econòmica i social.

Comencem per valorar allò que és nostre, consumint productes de proximitat que compleixin la normativa europea, comprant aliments produïts a l’estat espanyol farem que agricultura i ramaderia deixin de ser deficitàries, conduint cotxes fabricats a les nostres fàbriques, bens i equips de factura nacional i abans d’emprendre viatges internacionals preguntem-nos si ja coneixem ciutats monumentals i meravelloses com Santiago, Cáceres, Girona o Gasteiz. I si ens agrada la platja o la muntanya, nos ens acabarem les que tenim arreu de l’estat.

I valorem l’aigua i l’energia en la seva justa mesura; amb el canvi cap a energies alternatives i d’estalvi aconseguirem avançar-nos al futur i poc a poc allunyar-nos de la dependència dels combustibles fòssils que no podem produir a casa nostra, i que també s’esgotaràn a la resta del mon.

La solució és a les nostre mans, però hem de tenir clar que les coses tenen un preu i millor si el paguem i el benefici queda aquí…i també hem de pensar que algunes coses no les podrem recuperar després de mal vendre-les i destruir-les.


El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.