Sortida a l’espai natural Remolar Filipines i platja de Viladecans 15 de novembre 2015

Imagen_club

Excursió matinal a la reserva natural del Remolar Filipines a Viladecans el proper diumenge 15 de novembre.  Caminarem seguint el curs de la Vidala fins arribar a l’estany del Remolar. Allà tenim la possibilitat d’observar els ocells desde els aguaits de la Maresma i de la bassa dels Pollancres.

El Delta del Llobregat Parc Natural - El Delta a vista de pájaro

A l’hivern a més dels ocells residents podrem identificar molts d’altres hivernants que ens visiten des del nord d’Europa.

Sortida matinal en cotxes particulars adreçada a famílies amb nens.

Diumenge 15 de novembre ens trobarem al pàrking a les 10:30  h per començar la ruta. Desde Barcelona  agafeu la C-31 i sortiu a Viladecans Filipines i després seguiu les indicacions  Espai natural Remolar – Filipines. Coordenades GPS aparcament exterior: N 41º 17’ 16,91″; E 2º 3’ 6.01″

Activitat apta per a qualsevol edat. Recomanacions de la sortida: porteu bloc de notes i càmera de fotos, i prismàtics si en teniu.

Ens quedarem a dinar  i després ens aproparem a la platja de Viladecans a passejar una estoneta!

[mapsmarker marker=”6″]

El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.