Festa solidària BiP

El proper diumenge 1 de desembre celebrem la VIII Jornada Solidària BiP: la tribu FEM CAMINS amb l’Estel-Can Bori. A les 10h obrim les portes del pati!

Des de dilluns 25 es poden comprar els dorsals, que donen dret a participar de la jornada.

És una jornada plena d’activitats familiars, oberta a TOT EL MÓN que vulgui col.laborar amb la causa solidària d’enguany i compartir i gaudir del matí amb tots, grans i petits.

L’objectiu és compartir valors solidaris, fer visible i conèixer millor la realitat sobre els trastorns mentals i les discapacitats intel·lectuals, tot ajudant als centres del nostre entorn que dediquen el seu esforç a educar i acompanyar les persones afectades per elles.

La recaptació anirà destinada a l’escola Estel-Can Bori, veina del Busquets (a la cantonada davant nostre en diagonal). També contarem amb la col.laboració de l’Associació ALPI de Can Serra.

La Comissió de festes ja està fent difusió per tot el barri, i us agraim que també la promocioneu entre els vostres amics i coneguts.

Recordeu que cada persona ha de tenir el seu dorsal solidari per participar de la jornada el dia 1. El dorsal es pot adquirir tota la setmana a La Caseta i intentarem posar paradetes a la sortida de l’escola. També el mateix diumenge al matí es pot aconseguir!.
Per adquirir un dorsal cal fer una donació econòmica, de la que voluntàriament cadascú decideix la cantitat: sigueu generosos!

Molts comerços i empreses del barri ens ajuden en aquesta festa! Per això, tenim moltes activitats preparades!!! des de l’habitual WALKATHON amb esmorzar, a varis TALLERS EDUCATIUS, espectacles i la MÀSTER DE ZUMBA final. Ens acompanyaran de la Legio 501, algun personatge d’Stan Wars.

En acabar, realitzarem un SORTEIG de productes i experiències gràcies a la col·laboració dels nostres PATROCINADORS.

El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.