Sortida matinal del Club Aventurer@s

Club aventurer@s SEO/BirdlifeEl Club Aventurer@s de SEO/Birdlife us convida a conèixer la reserva natural del Remolar Filipines a Viladecans.  Caminarem seguint el curs de la Vidala fins arribar a l’estany del Remolar.   Allà tenim la possibilitat d’observar els ocells desde els aguaits de la Maresma i de la bassa dels Pollancres.

A l’hivern a més dels ocells residents podrem identificar molts d’altres hivernants que ens visiten des del nord d’Europa.

Sortida matinal en cotxes particulars adreçada a famílies amb nens.

Diumenge 10 de febrer ens trobarem a les 10:00 al parking del Carrefour el Prat, devant la porta d’accés. Des d’aquí en 10 minuts arribarem al parking de la reserva.

Activitat apta per a qualsevol edat. Preus: 1€ per nen, gratuït socis del Club. Recomanacions de la sortida: porteu bloc de notes i càmera de fotos, i prismàtics si en teniu, alguna cosa per picar i aigua, que la passejada farà venir gana!!!

Per a més informació i reserves contacteu amb glseobarcelona@gmail.com

Si voleu arribar fins a l’aparcament de la reserva pel vostre compte,  ens trobarem allà a les 10:30  h per començar la ruta. Desde Barcelona  agafeu la C-31 i sortiu a Viladecans Filipines i després seguiu les indicacions  Espai natural Remolar – Filipines. Coordenades GPS aparcament exterior: N 41º 17’ 16,91″; E 2º 3’ 6.01″

[mapsmarker marker=”2″]

Sortida matinal del Club Aventurer@s

El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.