Sortida matinal a la Reserva Natural del Delta del Llobregat

Imagen_club

El Club Aventurer@s de SEO/Birdlife torna a visitar la reserva natural del delta del Llobregat!!

Desde l’aparcament de la reserva (veure mapa abaix)  caminarem seguint el curs de la Vidala fins arribar a l’estany del Remolar.  Allà tenim la possibilitat d’observar els ocells desde els aguaits de la Maresma i de la bassa dels Pollancres.

marisma Remolar-Filipines desde el aguait de la Maresma
marisma Remolar-Filipines desde el aguait de la Maresma

Estem en plena temporada de migració, és a dir que els ocells que van venir del nord per passar l’hivern allà finals de setembre,  com la fredeluga,  marxen a criar al nord d’europa, i els que van marxar a l’Àfrica, com orenetes i falciots tornen a criar a les nostres contrades.

La sortida ens ocuparà tot el matí i es farà amb cotxes particulars. Adreçada especialment a famílies amb nens, però oberta a qualsevol persona que vulgui conèixer aquest espai.

Diumenge 16 de març ens trobarem a les 10:00 al parking de la Reserva.

Activitat apta per a qualsevol edat.

Recomanacions de la sortida: porteu bloc de notes i càmera de fotos, i prismàtics si en teniu, alguna cosa per picar i aigua, que la passejada farà venir gana! Tampoc no oblideu una gorra i protecció solar per si tenim un dia de sol.

Per a més informació i reserves contacteu amb glseobarcelona@gmail.com

[mapsmarker marker=”6″]

 

Desde Barcelona  agafeu la C-31 i sortiu a Viladecans Filipines i després seguiu les indicacions  Espai natural Remolar – Filipines.

Coordenades GPS aparcament exterior:

41°17’16.1″N ; 2°03’04.4″E  (41.287628, 2.051278)

 

El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.