El riu Llobregat que volem

2013, any del riu Llobregat

Jornadas: El riu Llobregat que volem

El riu Llobregat que volem. Jornadas en Molins de Rei, 20 i 21 de març de 2013. Sala d’actes de la Federació Obrera C/ Jacint Verdaguer, 48

Les Jornades s’adrecen a la ciutadania, entitats socials i ecologistes, administracions i ajuntaments amb competències al Riu, interessats en participaran en els debats sobre la Diagnosi de la situació i en concretar les actuacions que cal posar en marxa l’any 2013 per arribar a complir els objectius de la Directiva Marc de l’aigua per a “Restaurar l’estat ecològic del riu”. Un dels resultats esperats és la de presentar una Agenda d’activitats col·laborativa de l’any 2013, com any del riu Llobregat, que inclogui les iniciatives ciutadanes i dels ajuntaments i institucions i la constitució d’una comissió de seguiment que vetlli per la seva operativitat real.

Programa

Trobareu més informació al blog de l’any Llobregat en www.anyllobregat.despientitats.cat

admin

admin

El portal web GLSEOBarcelona da acceso a los contenidos elaborados por el Grupo Local SEO Barcelona de SEO/Birdlife quien podrá utilizar cookies propias y de terceros para mejorar la oferta de sus servicios. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información en Aviso Legal, en su apartado Política de cookies.